Gevulde Champignons met Ui en Kaas

0
2786
gevulde-champignons-met-ui-en-kaas
gevulde-champignons-met-ui-en-kaas
Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 6

Deze heerlijke Gevulde Champignons met Ui en Kaas zijn de perfecte tapas tijdens een gezellige avond. Je kan ze ook serveren als voorgerecht! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 2 klontjes boter
  • 2 grote uien, in kleine halve ringen gesneden
  • 50ml runderbouillon
  • 1,5 theelepel Worcestershire saus
  • 25ml rode wijn
  • 24 champignons, gewassen en de stengels verwijderd
  • zout
  • 75gr geraspte belegen kaas
  • klein handje verse fijngehakte peterselie

Bereidingswijze

  1. Smelt een klontje boter op middelhoog vuur en fruit de ui ongeveer 10 minuten onder af en toe roeren
  2. Voeg de bouillon, wijn en Worcestershire saus toe en bak het geheel nog 5 minuten tot de bouillon en wijn bijna geheel verdwenen is
  3. Smelt een klontje boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de champignons toe
  4. Bak de champignons voor ongeveer 2 minuten en bestrooi het geheel met een snufje zout
  5. Verhit ondertussen de oven voor op 190°C
  6. Plaats de champignons op een ovenschaal, vul deze met de ui en bestrooi het met de geraspte kaas
  7. Zet het geheel ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is
  8. garneer de Gevulde Champignons met Ui en Kaas met de gehakte peterselie

Benodigdheden

Oven

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here