Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 16
Gevulde Eieren Met Dille is een leuk gerecht dat je als tapas of snack kan serveren. Het is eenvoudig te maken en lekker! Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 8 eieren
- 1 stengel bleekselderij
- 4 eetlepels mayonaise
- klein handje vol verse dille, fijngehakt
- snufje zout
- 2 theelepels citroensap
- gedroogde dille
- vers gemalen peper
Bereidingswijze
- Kook de eieren binnen ongeveer 8 minuten hard in ruim kokend water
- Was ondertussen de bleekselderij en snij deze fijn
- Haal de eieren uit de pan en laat ze ongeveer 3 minuten schrikken in een bak met ijswater
- Pel de eieren en snij ze doormidden
- Schep het eigeel in een aparte kom met een theelepel
- Voeg de mayonaise toe aan het eigeel en prak het met een vork tot een geheel
- Voeg vervolgens de bleekselderij en verse dille toe en meng het door elkaar
- Voeg een snufje zout en citroensap toe en mic het door elkaar
- Vul de halve lege eieren met het mengsel en bestrooi het nadien met gedroogde dille en verse peper