Gevulde Eieren Met Dille

0
2002
gevulde-eieren-met-dille
gevulde-eieren-met-dille
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 16

Gevulde Eieren Met Dille is een leuk gerecht dat je als tapas of snack kan serveren. Het is eenvoudig te maken en lekker! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 stengel bleekselderij
  • 4 eetlepels mayonaise
  • klein handje vol verse dille, fijngehakt
  • snufje zout
  • 2 theelepels citroensap
  • gedroogde dille
  • vers gemalen peper

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren binnen ongeveer 8 minuten hard in ruim kokend water
  2. Was ondertussen de bleekselderij en snij deze fijn
  3. Haal de eieren uit de pan en laat ze ongeveer 3 minuten schrikken in een bak met ijswater
  4. Pel de eieren en snij ze doormidden
  5. Schep het eigeel in een aparte kom met een theelepel
  6. Voeg de mayonaise toe aan het eigeel en prak het met een vork tot een geheel
  7. Voeg vervolgens de bleekselderij en verse dille toe en meng het door elkaar
  8. Voeg een snufje zout en citroensap toe en mic het door elkaar
  9. Vul de halve lege eieren met het mengsel en bestrooi het nadien met gedroogde dille en verse peper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here