Bereidingstijd: 25 minuten
Personen: 16 stuks
Zijn chocolate koekjes ook één van jouw ‘guilty pleasures’? Door de basis van banaan en havermout hoef je je bij het eten van deze koekjes niet meer schuldig te voelen! Probeer het eens.
Ingrediënten
- 2 bananen
- 2.5 kopje havermout
- 1/4 kopje chocolade stukjes
- 1/2 el kaneel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakplaat in of bedek deze met bakpapier. Pureer de banaan en meng de havermout en de kaneel hier doorheen. Voeg als laatst de chocolate stukjes toe en vouw deze in het beslag.
- Gebruik twee eetlepels om kleine hoopjes van het beslag op de bakplaat te leggen en vorm deze in koekjes. Bak de koekjes 15 minuten lang in de voorverwarmde oven.
- Neem het bakblik uit de oven en laat de koekjes volledig afkoelen voordat je ze serveert.