Havermout repen met banaan

Havermout repen met banaan
Bereidingstijd: 35 minuten
Personen: 9 stuks

Deze havermout repen zijn suiker en glutenvrij en zijn ideaal als een snel ontbijt of tussendoortje.

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 1 ei
  • 1 1/2 kopje havermout
  • 2 el honing
  • 1/2 kopje pindakaas
  • 1/2 tl banking soda
  • 1/4 kopje chocolade chips
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl vanille extract

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de banaan fijn en roer hier het ei, de havermout doorheen, de honing en de pindakaas doorheen. Roer er vervolgend de rest van de ingredienten doorheen. Bekleed een vierkant bakblik van 20 x 20 cm me typisch bakpapier en schep het beslag hier in. Bak voor 20 minuten in de oven. Laat de repen goed afkoelen en snijd ze vervolgens in stukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here