Bereidingstijd: 5 minuten
Personen: 1-4 personen
Eet je banaan eens op een andere manier met honing en kanaal. In slechts 5 à 10 minuten klaar!
Ingrediënten
- Per persoon:
- 1 niet al te rijpe banaan
- 1 eetlepel kaneel
- 1 eetlepel boter of kokosolie
- 1 eetlepel honing
- Kaneel
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een koekenpan met anti aanbaklaag en snijd de banaan in plakjes. Bak de banaan ongeveer 2 minuten per kant op middelhoog vuur totdat deze goudbruin is. Meng de honing met de kaneel en voeg dit aan de pan toe. Laat dit heel eventjes meekoken totdat het begint te bubbelen. Besprenkel de banaan met wat kaneel. Eet het zoals het is als snack of met een bolletje ijs als dessert.
Details
Lekker in combinatie met ijs!
Waarom staat er geen honing bij de ingredienten en wel water. water zie ik bij de bereidingswijze niet terug.
Beste Wim, Water moet inderdaad honing zijn. Excuses voor het ongemak!