Honing banaan

Bereidingstijd: 5 minuten
Personen: 1-4 personen

Eet je banaan eens op een andere manier met honing en kanaal. In slechts 5 à 10 minuten klaar!

Ingrediënten

    Per persoon:
  • 1 niet al te rijpe banaan
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel boter of kokosolie
  • 1 eetlepel water
  • Kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een koekenpan met anti aanbaklaag en snijd de banaan in plakjes. Bak de banaan ongeveer 2 minuten per kant op middelhoog vuur totdat deze goudbruin is. Meng de honing met de kaneel en voeg dit aan de pan toe. Laat dit heel eventjes meekoken totdat het begint te bubbelen. Besprenkel de banaan met wat kaneel. Eet het zoals het is als snack of met een bolletje ijs als dessert.

Details

Lekker in combinatie met ijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here