Bereidingstijd: 50 minuten
Personen: 4
Kipfilet Gevuld met Geitenkaas is eenvoudig maar lekker! Het zorgt voor een beetje variatie in de keuken als het om kip gaat. Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 4 stuks kipfilet
- zout en peper
- 100gr verse bladspinazie
- 125gr geitenkaas
- 75gr bacon (plakjes in repen)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Snij de kipfilets open zodat je 4 grote plakken kipfilet krijgt
- Kruid de kipfilet met zout en peper naar smaak
- Hak de bladspinazie fijn en meng het door de geitenkaas
- Besmeer vervolgens de helft van de plakken kipfilet met de geitenkaas
- Vouw de kipfilets dubbel en rol ze in de plakjes bacon
- Bak de Kipfilet Gevuld met Geitenkaas in 35 minuten gaar in de voorverwarmde oven
Details
Tip: Serveer de kip met een lekkere salade of verse groenten zoals spinazie, sperzieboontjes of broccoli.
Benodigdheden
Oven