Kipsalade met appel en rozijnen

Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 4 personen

Met deze kipsalade heb je in een handomdraai een speciale lunch zonder er veel moeite voor te doen. Een ideale manier om overgebleven kipfilet te gebruiken.

Ingrediënten

  • 1 kopje gekookte kip in stukjes
  • 1/2 appel in kleine blokjes
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 60 ml mayonaise
  • 60 ml Griekse yoghurt
  • 1 tl mosterd
  • Peper en zout
  • 1/2 kleine ui, gesnipperd

Bereidingswijze

  1. Meng de, yoghurt, mayonaise en mosterd in een schaaltje en voeg naar smaak wat peper en zout toe. Roer dit tot een sausje.
  2. Meng in een grotere schaal de kip, rozijnen, appel en de ui en meng hier vervolgens de saus doorheen.
  3. Heerlijk op een broodje of een wrap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here