Bereidingstijd: 40 minuten
Personen: 4
Ingrediënten
- 1,5 liter water
- 6 teentjes knoflook
- 2 stengels verse selderij
- 3 eetlepels olijfolie
- thijm
- zout
- bassilicum
- 2 eieren
Bereidingswijze
Pel 6 teentjes knoflook en pers deze in een pan met 1,5 liter kokend water. Voeg hier aan toe de zeer fijn gesneden selderij, een beetje thijm een beetje bassilicum, een snufje zout en 3 eetlepels olijfolie (virgen). Laat het geheel 15 minuten koken. Haal nu de pan van het vuur en zeef de soep opdat alle kruiden uit de soep zijn. Scheid nu de eieren en klop de dooiers in een kommetje met warm water. Voeg dit al roerend toe aan de soep. Serveer met een blaadje peterselie en wat groffe zwarte peper en frans stokbrood.
Benodigdheden
1 kommetje, grote pan, knoflookpers
dit ga ik proberen,ben gek op knoflook