Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Kruidenboter met Champignons lekker met een stukje stobrood en een glas rode wijn. Dit recept kan prima dienen als voorgerecht of als bijgerecht. Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 500gr champignons
- 1 klontje boter
- 1 eetlepel citroensap
- 3 geperste teentjes knoflook
- 200gr roomboter op kamer temperatuur
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 eetlepel room
Bereidingswijze
- Maak de champignons schoon met een borsteltje en smelt het klontje boter in een koekenpan
- Voeg de champignons en citroensap toe en bak ze ongeveer 3 minuten op matig tot hoog vuur
- Voeg de knoflook toe en bak het nogmaals 30 seconden
- laat het geheel uitlekken op een vel keuken papier en doe het in een kom
- Roer de roomboter door de champignons en voeg al roerend de oregano, basilicum en room toe
- Serveer de Kruidenboter met Champignons met stokbrood