Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Limoen en Peterselie Tabbouleh. Een eenvoudig te bereiden, heerlijke frisse salade met veel verse kruiden dat vrijwel bij elk vlees of vis gerecht past! Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 115gr bulgur
- 1 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 bosjes fijngehakte verse peterselie
- 1 versnipperde rode ui
- 2 tomaten in stukjes gesneden
- 1 klein bosje fijngehakte verse munt
- 1 klein bosje fijngehakte verse basilicum
- 3 eetlepels fijngehakte verse dille
- 3 eetlepels fijngehakte verse koriander
- 80ml verse limoensap
Bereidingswijze
- Kook de bulgur volgens de verpakking en laat het uitlekken in een fijne vergiet of zeef
- Druk eventueel overtallig vocht uit de bulgur
- Doe het in een grote kom en voeg een de rest van de ingrediënten toe. Meng alles goed door elkaar
- Dek de bulgur af en zet het minimaal 3 uur in de koelkast