Limoen en Peterselie Tabbouleh

0
1686
limoen-en-peterselie-tabbouleh
limoen-en-peterselie-tabbouleh
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4

Limoen en Peterselie Tabbouleh. Een eenvoudig te bereiden, heerlijke frisse salade met veel verse kruiden dat vrijwel bij elk vlees of vis gerecht past! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 115gr bulgur
  • 1 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 bosjes fijngehakte verse peterselie
  • 1 versnipperde rode ui
  • 2 tomaten in stukjes gesneden
  • 1 klein bosje fijngehakte verse munt
  • 1 klein bosje fijngehakte verse basilicum
  • 3 eetlepels fijngehakte verse dille
  • 3 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • 80ml verse limoensap

Bereidingswijze

  1. Kook de bulgur volgens de verpakking en laat het uitlekken in een fijne vergiet of zeef
  2. Druk eventueel overtallig vocht uit de bulgur
  3. Doe het in een grote kom en voeg een de rest van de ingrediënten toe. Meng alles goed door elkaar
  4. Dek de bulgur af en zet het minimaal 3 uur in de koelkast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here