Limoen Peer Smoothie

0
1526
limoen-peer-smoothie
limoen-peer-smoothie
Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 2

Een paar weken geleden was ik bezoek bij een goede vriendin. Terwijl we gezellig aan het bijkletesen waren in de tuin kreeg ik van haar dochter een smoothie aangeboden. Benieuwd als ik was kon ik dat natuurlijk niet afslaan. Tot mijn verrassing maakte ze één van de lekkerste smoothies voor me die ik ooit had geproefd! Zo fris en toch ook zoet en ergens soort van pittig! Ik moet dit Limoen Peer Smoothie recept wel met jullie delen!

Ingrediënten

 • sap van 1 limoen
 • schil van een halve limoen
 • 2 peren
 • 12 blaadjes verse munt
 • 16 ijsblokjes

Bereidingswijze

 1. Was het fruit en de muntblaadjes schoon onder de kraan
 2. Pers de limoen uit en schenk het sap in de blender
 3. Schaaf de schil van één helft van de limoen en doe het in de blender
 4. Verwijder het klokhuis van de peren, snijd het in stukken en doe het in de blender
 5. Voeg als laatste de munt en ijsblokjes toe
 6. Mix het geheel kort tot een gladde massa
 7. Garneer de cocktail met een partje limoen

Benodigdheden

Blender

1 REACTIE

  • Hi Els, dit recept kan ook prima met citroen. Over het algemeen is citroen iets zuurder dan limoen maar in dit geval kan het prima! Groetjes, Sabine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here