Mediterraneo – Maxence Sys

kookboek

Van dit boek Mediterraneo word je zo blij! Het staat vol met heerlijke én makkelijke recepten uit het Middellandse zeegebied. Je krijgt echt zin om alle gerechten uit dit boek te maken. Het boek is gemaakt door Maxence Sys. Samen met Laurent Willems startte hij in Gent restaurants l’Autre Vie en Pulpo 1 en 2. In deze restaurants ontwikkelden ze gerechten gebaseerd op de keuken van Ibiza en Mallorca. Door de lockdown hadden ze een lege agenda en besloten een droom te vervullen; een eigen kookboek. Het fijne aan Mediterraneo is dat je niet een ellenlange lijst met ingrediënten hoeft aan te schaffen, veel heb je in je keukenkastje staan. Behalve natuurlijk de verse groente, vis of vlees. Het boek bevat meer dan 90 recepten, voor hapjes, vlees-, groente- en visgerechten, cocktails en toetjes. De één nog lekkerder dan de ander! Met de recepten en foto’s uit dit boek krijg je direct zin in lekker lang buiten eten met familie en vrienden met gerechten op tafel die je doen denken aan een een zwoele zomerse avond in Spanje. En die gerechten heb jij dan gemaakt!

Prijs: 25.99

Koop dit kookboek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here