Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4
- Doe de verschillende soorten geraspte kazen in een middelgrote kom
- Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en leg een tortilla in de pan
- Bestrooi deze met de helft van de kip, de helft van de koriander, de helft van de ui, de helft van de paprika en en de helft van de kaas
- Bedek het geheel met een tweede tortilla en bak het ongeveer 3 minuten tot de helft van de kaas gesmolten is
- Draai de quesadilla voorzichtig om met behulp van een spatel en bak het wederom ongeveer 3 minuten tot de onderkant van de tweede tortilla krokant en goudbruin is en de kaas volledig gesmolten is
- Schuif de quesadilla uit de pan op een snijplank en snijd ze in partjes
- Herhaal dit met de overige ingrediënten om een tweede quesadilla te maken
- Serveer de quasadilla's met guacamole, salsa saus en zure room
Ingrediënten
- 200gr geraspte jonge Gouda kaas
- 200gr oude kaas
- 4 tortilla's (25cm doorsnede)
- 600gr gegrilde kip in fijne reepjes gesneden
- 2 eetlepels grof gehakte verse koriander
- 1 versnipperde kleine ui
- 1 fijngesneden rode paprika
- guacamole
- salsa saus
- zure room