Mini Bramen Cheesecakejes

0
3389
mini-bramen-cheesecakejes1
mini-bramen-cheesecakejes1
Bereidingstijd: 55 minuten
Personen: 16

Mini Bramen Cheesecakejes zijn zóóó lekker dat ik nauwelijks van af kan blijven totdat ze helemaal klaar zijn!! Ze zijn een echte traktatie na een heerlijk diner! Veel bakplezier!

Ingrediënten

  • 75gr havervlokken
  • 40gr pecannoten
  • 150ml (schenk)stroop
  • 100ml gesmolten kokosolie
  • 200gr cashewnoten
  • 400gr verse of ingevroren bramen
  • 75ml kokosmelk
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C
  2. Hak de havervlokken samen met de pecannoten in een keukenmachine fijn
  3. Voeg 2 eetlepels van de stroop en 2 eetlepels van de kokosolie toe en mix het nog even in de keukenmachine door elkaar tot het één geheel vormt
  4. Vet een muffinbakvorm in en verdeel het mengsel over de bodem van 16 vormpjes
  5. Zet de bakvorm 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat het volledig afkoelen
  6. Laat ondertussen de cashewnoten 30 minuten in lauw water wellen
  7. Dep de cashewnoten droog en hak het samen met 175gr van de bramen, kokosmelk en de rest van de stroop in een keukenmachine tot een geheel
  8. Voeg vervolgens de rest van de kokosolie toe en mix het tot een gladde massa
  9. Mix als laatste de citroensap en vanille extract door het mengsel
  10. Schenk het mengsel op de reeds afgekoelde bodempjes in de muffinvorm
  11. Zet de vorm ongeveer 1 uur in de vriezer zodat deze volledig kan opstijven
  12. Haal de mini bramen cheesecakejes uit de muffinvorm en bewaar ze in de koelkast totdat je ze gaat serveren
  13. Decoreer de cheesecakes voor het serveren met de overgebleven bramen

Benodigdheden

Oven, keukenmachine, muffinbakvorm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here