Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 12
Mousse van Gerookte Forel is het ideale recept om bij de hand te hebben voor tijdens verjaardagen of feestdagen. Het is niet alleen in een handomdraai te bereiden, het is elegant genoeg voor een chique feestje en eenvoudig genoeg voor een gezellig diner met vrienden!
Ingrediënten
- 600gr roomkaas
- 1 kleine ui
- klein handje gehakte verse bieslook
- 800gr gerookte forel filet
- sap van 1 citroen
- 1 theelepel Worcestershire saus
- vers gemalen zwarte peper
- Tabasco
Bereidingswijze
- Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen zodat deze zacht wordt
- Rasp de ui en mix dit samen met de bieslook (houd een beetje achter de hand voor garnering), forel, roomkaas, citroensap en Worcestershire saus in een keukenmachine tot een gladde massa
- Breng de forel mousse op smaak met vers gemalen peper en Tabasco
- Serveer de mousse op stokboord op roggebrood
- Garneer het geheel met een beetje bieslook
Benodigdheden
Keukenmachine