New Italian – Sergio Herman

new italian

Italiaans eten is comfortfood van de zuiverste soort. Sergio Herman al jaren in de ban van Italiaans eten. Want wie wordt er niet blij van een goed bord pasta? Sergio Herman geeft aan traditionele Italiaanse gerechten een heel eigen flow. In Sergio’s New Italian staan meer dan zestig persoonlijke gerechten die thuis goed te bereiden zijn. Sergio geeft basis klassieke gerechten een eigen twist dus verwacht geen pasta carbonara met spek maar een met noordzeekrab. Of wat denk je van pappardelle met Zeeuwse mosselen en ‘nduja in plaats van met vongole. Het boek volgt de indeling van een Italiaanse menukaart: aperitivo, antipasto, primo, secondo, contorno en dolce. Buon appetito! inkijkexemplaar new italian

Prijs: 37.50

Koop dit kookboek

Klik hier voor meer kookboeken.

 

Sergio Herman is een bekende Nederlandse chef-kok, bekend om zijn innovatieve en grensverleggende culinaire creaties. Hij is geen Italiaan, maar een Nederlander. Sergio Herman staat bekend om zijn gedurfde en creatieve kookstijl die vaak de grenzen van de traditionele keuken overschrijdt.

Herman verwierf bekendheid door zijn werk in het restaurant van zijn familie, Oud Sluis, dat gevestigd was in Sluis, Nederland. Oud Sluis had jarenlang drie Michelin-sterren, de hoogste onderscheiding in de culinaire wereld, tot het in 2013 werd gesloten. Tijdens zijn periode bij Oud Sluis stond Sergio Herman bekend om zijn meticuleuze oog voor detail, het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en innovatieve smaakcombinaties die de traditionele Nederlandse en Franse keuken naar nieuwe hoogten tilden.

Na de sluiting van Oud Sluis opende Sergio Herman met succes meerdere restaurants in Nederland en België, waaronder The Jane in Antwerpen, België, en Pure C in Cadzand, Nederland. Hij waagde zich ook aan andere culinaire projecten, zoals kookboeken en voedingsgerelateerde documentaires, waarin hij zijn passie voor gastronomie en culinaire kunst tentoonspreidde.

Hoewel Sergio Herman geen Italiaan is en zijn culinaire roots niet in de Italiaanse keuken liggen, is hij een zeer gerespecteerde en invloedrijke chef-kok in de culinaire wereld, bekend om zijn creativiteit, innovatie en toewijding aan uitmuntendheid in de keuken. Zijn culinaire creaties blijven chef-koks en foodliefhebbers over de hele wereld inspireren.

In zijn gerechten combineert Sergio Herman vaak verschillende smaken, texturen en presentaties om tot unieke culinaire meesterwerken te komen. Zijn gerechten zijn vaak visueel indrukwekkend en worden gekenmerkt door de harmonie van smaken en de balans tussen eenvoud en complexiteit. Hij maakt vaak gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten om de puurheid van de smaken te benadrukken en een eerbetoon te brengen aan de omgeving waarin hij kookt.

Naast zijn kooktalent heeft Sergio Herman ook oog voor esthetiek en design. Zijn restaurants zijn vaak prachtig vormgegeven en bieden een totaalervaring waarbij de gerechten, de sfeer en de service naadloos op elkaar aansluiten. Hij heeft een unieke visie op gastvrijheid en streeft ernaar om zijn gasten keer op keer te verrassen en te verwennen.

De invloed van Sergio Herman reikt verder dan alleen de culinaire wereld. Hij is een inspiratiebron voor veel jonge chefs en heeft een blijvende impact gehad op de Nederlandse en internationale gastronomische scene. Zijn creatieve en gedurfde benadering van koken heeft geleid tot vernieuwing en verandering in de culinaire wereld en zijn nalatenschap zal nog lang voortleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here