Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 10
Klik hier voor meer tapas recepten.
Ingrediënten
- 2 eieren
- peper en zout
- beetje peterselie of bieslook (fijngehakt)
- scheutje melk
- boter
- 50 gram kruidenkaas of geitenkaas
- 50 gram ham
- 2 eieren
Bereidingswijze
Klop 2 eieren met een scheutje melk, een snufje zout en peper en wat bieslook of peterselie. Bak hier 2 kleine dunne omeletjes van. Laat de omeletjes even afkoelen (anders melt de kaas) en besmeer de koude omeletrolletjes met kruidenkaas of geitenkaas. Leg over elk omeletje nog een plakje ham en rol ze dan op. Snijd de zijkanten eraf en verdeel in 5 rolletjes per omeletje. Zet elk stukje vast met een cocktailprikker en klaar. Tip: probeer het eens met verschillende soorten ham, bijvoorbeeld Parma, Ardenner of Serranno.
Benodigdheden
1 kommetje, koekenpan, cocktailprikkers