Een heerlijk recept om je biefstukje eens op een andere manier te eten.
Ingrediënten
- 2 biefstukken
- 2 teentjes knoflook
- peper, zout
- 1 tl paprikapoeder
- 1/2 el franse mosterd
- 1/2 paprika
- 1/2 ui
- 60 ml sojasaus
- bosje verse peterselie
- 2 el boter
- 2 el olijfolie
Bereidingswijze
Snijd het vlees in reepjes tegen de draad in. Bestrooi het vlees met paprika poeder, peper en zout en doe dit in een kommetje. Voeg vervolgens de fijngesneden knoflook, 1 eetlepel olijfolie, mosterd en sojasaus toe en meng dit door het vlees. Dek het kommetje af met plastic en laat het een uurtje marineren in de koelkast. Snijd de ui en de paprika in reepjes en bak deze een paar minuten aan in een koekepan in de rest van de olijfolie. Voeg vervolgens het vlees inclusief de marinade toe en bak dit mee totdat het vlees naar voorkeur gebakken is. Voeg er op het laatst de boter bij zodat er een sausje ontstaat. Je kan er op dit moment eventueel nog wat extra sojasaus aan toevoegen. Garneer met wat verse peterselie en serveer met rijst.