Overnight oats met papaya en kokos

Bereidingstijd: 5 minuten
Personen: 1 persoon

Overnight oats is een populair ontbijtje en dat is niet voor niks. Je kan het helemaal aanpassen naar jouw smaak en het is erg gezond en voedend. De havermout wordt ‘s avonds voorbereid zodat je deze ‘s ochtends alleen nog maar uit de koelkast hoeft te halen. Deze tropische variatie is heerlijk met dit zomerse weer.

Ingrediënten

  • 1/2 kopje papajablokjes
  • 1/2 kopje havermout
  • 2 eetlepels gemalen kokos
  • 1 el gecondenseerde melk of andere zoetstof
  • 125 ml melk met kokossmaak*
  • Eventueel wat extra kokos en papaya ter garnering

Bereidingswijze

  1. Doe de melk, gecondenseerde melk en de papaya in een blender en blend dit ongeveer 30 seconden lang. Doe de havermout en de kokos in een schaaltje en schenk de vloeistof hier overheen. Meng alles goed en bedek je schaaltje met plastic.
  2. Laat de havermout een nachtje in de koelkast staan. De volgende ochtend kan je er eventueel nog wat papaya stukjes of kokos overheen strooien en anders is 'ie klaar om opgegeten te worden.

Details

Je kan ook een andere melk naar keuze gebruiken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here