Deze heerlijke Passievrucht Roomijs is gemakkelijk te maken. Je hebt er geen ijsmachine voor nodig! En het is zo lekker dat ik het zelfs met jullie deel tijdens de winter!
Ingrediënten
- 1 literpak vanilleroomijs
- 5 passievruchten
- 2 eetlepels (passievruchten-)limonadesiroop
- geschaafde chocolade
Bereidingswijze
- Zorg dat het ijs ongeveer half ontdooit is
- Snij de 3 passievruchten door de helft en schep al het vruchtvlees in een kom
- Voeg het ijs en de siroop toe en schep alles goed door elkaar
- Laat het ijs in ongeveer 2 uur opnieuw bevriezen
- Schep in 4 coupes een aantal passievrucht roomijs bolletjes met een ijsbolletjestang
- Halveer de overgebleven passievrucht en verdeel het vruchtvlees over het ijs
- Garneer de coupes met wat geschaafde chocolade
Details
Tip: Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik vlokken of chocolade hagelslag in plaats van geschaafde chocolade.
Benodigdheden
IJsbolletjestang