Pinda Bananen Brownies

Bereidingstijd: 50 minuten
Personen: 9 stuks

Met dit recept maak je heerlijk brownies, maar dan niet even wat anders. Je combineert de brownies met banaan en pinda’s voor een unieke smaak.

Ingrediënten

  • 2 rijpe bananen
  • 200 gram suiker
  • 1 ei
  • 125 ml zonnebloemolie
  • 1 tl vanille extract
  • 100 gram bloem
  • 40 gram cacao
  • Snufje zout
  • 125 ml pindakaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakblik van 23x23 cm in.
  2. Pureer de banaan en doe deze samen met de suiker, ei, olie en vanille extract in een kom en meng dit.
  3. Zeef de bloem, cacao en de zout en meng deze dit door het beslag.
  4. Schenk het beslag in het bakblik en verwarm de pindakaas ongeveer 20 seconden in de magnetron zodat deze wat zachter wordt.
  5. Schep met een eetlepel de pindakaas in hoopjes op het beslag en swirl dit met een mes door het beslag heen zodat je een marmer effect krijgt.
  6. Bak de brownies voor 25-30 minuten of totdat de brownie in het midden niet meer vloeibaar is.
  7. Laat de brownies volledig afkoelen voordat je ze aansnijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here