Bereidingstijd: 50 minuten
Personen: 9 stuks
Met dit recept maak je heerlijk brownies, maar dan niet even wat anders. Je combineert de brownies met banaan en pinda’s voor een unieke smaak.
Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 200 gram suiker
- 1 ei
- 125 ml zonnebloemolie
- 1 tl vanille extract
- 100 gram bloem
- 40 gram cacao
- Snufje zout
- 125 ml pindakaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakblik van 23x23 cm in.
- Pureer de banaan en doe deze samen met de suiker, ei, olie en vanille extract in een kom en meng dit.
- Zeef de bloem, cacao en de zout en meng deze dit door het beslag.
- Schenk het beslag in het bakblik en verwarm de pindakaas ongeveer 20 seconden in de magnetron zodat deze wat zachter wordt.
- Schep met een eetlepel de pindakaas in hoopjes op het beslag en swirl dit met een mes door het beslag heen zodat je een marmer effect krijgt.
- Bak de brownies voor 25-30 minuten of totdat de brownie in het midden niet meer vloeibaar is.
- Laat de brownies volledig afkoelen voordat je ze aansnijd.