Pita Chips

smart
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 1 portie

Heerlijk om mee te dippen of als croutons in een salade. Probeer dit recept en laat je verrassen.

Ingrediënten

  • 3 pitabroodjes
  • flinke scheut olijfolie
  • Zout
  • Kruiden naar keuze

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de pitabroodjes in tweeën en snijd ze vervolgens in rechthoekige stukken.
  2. Leg de stukjes pitabrood in een schaal en besprenkel ze met de olijfolie en bestrooi ze met zout en met de kruiden naar keuze. Hussel alles goed om zodat het brood goed bedekt wordt.
  3. Bedek een bakplaat met bakpapier en zeg de pitastukjes hier in een enkele laag op.
  4. Bak de pitas 5 minuten lang, neem de bakplaat vervolgens uit de oven en draai de pitastukjes om. Bak ze nog eens 5 minuten of totdat ze goudbruin zijn.
  5. Laat de pita chips volledig afkoelen voordat je ze serveert. Heerlijk met hummus, salsa of guacamole.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here