Quesadilla Met Zoete Aardappel En Bloemkool

0
1962
quesadilla-met-zoete-aardappel-en-bloemkool
quesadilla-met-zoete-aardappel-en-bloemkool
Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4

Klik hier voor meer vegetarische recepten.

Quesadilla Met Zoete Aardappel En Bloemkool is een super lekker vegetarisch lunchgerecht dat net zo lekker smaakt als dat her eruit ziet! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 8 tortilla wraps
  • 400gr zoete aardappels
  • 1 bloemkool
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes gesneden
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 200gr geraspte kaas
  • 100ml zoete chilisaus
  • 3 bosuitjes, in dunne ringen gesneden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Schil de zoete aardappels en snij ze in kleine blokjes
  3. Was de bloemkool en snij het in kleine stukjes
  4. Doe de bloemkool samen met de zoete aardappel, rode paprika, ui en knoflook in een grote kom en besprenkel het met de olijfolie
  5. Verdeel de groenten over een ovenplaat en zet het 15 minuten in de voorverwarmde oven
  6. Verhit twee grote koekenpannen en leg in elke pan een tortilla wrap
  7. Verdeel de helft van de groenten over de wraps, gevolgd door de helft van de geraspte kaas en de helft van de chilisaus
  8. Dek de twee wraps af met twee andere wraps
  9. Bak de quesadilla's 2 minuten op middelhoog vuur
  10. Keer ze om en bak de andere kant nogmaals 2 minuten
  11. Haal de quesadilla's uit de pan, snij ze door de helft en bedek ze met aluminiumfolie om ze warm te houden
  12. Bak de andere twee quesadilla's op dezelfde manier
  13. Verdeel de quesadilla met zoete aardappel en bloemkool over vier borden en garneer het met de gesneden bosuitjes

Details

Tip: Serveer de quesadilla's met zure room en guacamole.

Benodigdheden

Oven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here