Recept kaassouffle met cheddar of Goudakaas

0
2861
kaassouffle met cheddar
kaassouffle met cheddar
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 1

Ingrediënten

  • Gouda cheddar of jonge kaas
  • 1 ei
  • 1 eetlepel bloem
  • 3 eetlepels paneermeel

Bereidingswijze

Snijd een dikke plak van zo'n 2 a 3 cm af van de kaas en snijd deze in rechthoeken van 6 bij 3 cm. Je kan hiervoor cheddar of goudakaas gebruiken maar als je niet zo van hartig houdt kan een jonge kaas ook. Haal de kaas nu door de bloem opdat deze gooed bedekt is aan alle kanten. Scheid de dooier nu en doe het eiwit in een klein schaaltje of bord. Haal nu de met bloem bedekte kaas door het eiwit en dan door de paneermeel. Herhaal dit enkele malen zodat er een dikke laag paneermeel op de kaas zit. Frituur de soufle's nu , blijf er wel bij, als de kaas uit de eerste souffle's komt zijn ze klaar. Goed laten uitlekken en kijk uit voor de gloeiendhete vulling met eten.

Benodigdheden

Frituurpan

Boodschappen Boodschappen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here