Bereidingstijd: 35 minuten
Personen: 4
Rode Paprika Gevuld Met Ansjovis En Witte Bonen kan geserveerd worden voor 8 personen als voorgerecht of voor 4 personen als hoofdgerecht. het is lekker en gezond! Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 4 rode paprika's
- 4 stuks ansjovisfilets in olie
- 2 teentjes knoflook
- een handje verse peterselie
- 2 theelepels sherry azijn
- 3 eetlepels extra vierge olijfolie
- 250gr witte bonen uit blik
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- 50gr rucola sla
- zeezout en vers gemalen peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Zet de paprika's ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven
- Snij ondertussen de ansjovis filets fijn en doe het in een kom
- Hak de knoflook en de peterselie fijn en voeg het samen met de sherry azijn en olijflie toe aan de ansjovis
- Laat de witte bonen uitlekken en voeg het ook toe aan de ansjovis
- Haal de paprika's uit de oven en snij ze doormidden
- Verwijder de zaadlijsten en leg ze op een groot bord
- Vul de paprika's met de witten bonen ansjovis mengsel eb bestrooi het met de Parmezaanse kaas
- Strooi de rucola over het geheel en maak het af met zeezout en vers gemalen peper
Benodigdheden
Oven