Roerei met Gerookte Zalm op Geroosterd Brood

0
3824
roerei-met-gerookte-zalm-op-geroosterd-brood
roerei-met-gerookte-zalm-op-geroosterd-brood
Bereidingstijd: 40 minuten
Personen: 2

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 4 middelgrote eieren, licht opgeklopt
  • 1 eetlepel melk
  • 3 eetlepels room
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 4 sneetjes geroosterd bruinbrood
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • een paar partjes citroen
  • 2 theelepels gehakte bieslook

Bereidingswijze

  1. Voor de roerei, smelt de boter in een pan op een laag vuur. Voeg de eieren en de melk toe onder voortdurend roeren totdat het dik en stevig wordt
  2. Roer vervolgens de room door de roerei
  3. Haal het van het vuur en breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper
  4. Leg de sneetjes geroosterd brood in het midden van twee borden. Schep de roerei op het brood en leg de gerookte zalm er bovenop
  5. Garneer het geheel met de gehakte bieslook en partjes citroen en serveer het met een glas vers geperste sinaasappelsap

Details

Tip:Serveer dit recept met een glas vers geperste sinaasappelsap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here