Bereidingstijd: 40 minuten
Personen: 2
Ingrediënten
- 2 eetlepels boter
- 4 middelgrote eieren, licht opgeklopt
- 1 eetlepel melk
- 3 eetlepels room
- zout en versgemalen zwarte peper
- 4 sneetjes geroosterd bruinbrood
- 4 plakjes gerookte zalm
- een paar partjes citroen
- 2 theelepels gehakte bieslook
Bereidingswijze
- Voor de roerei, smelt de boter in een pan op een laag vuur. Voeg de eieren en de melk toe onder voortdurend roeren totdat het dik en stevig wordt
- Roer vervolgens de room door de roerei
- Haal het van het vuur en breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper
- Leg de sneetjes geroosterd brood in het midden van twee borden. Schep de roerei op het brood en leg de gerookte zalm er bovenop
- Garneer het geheel met de gehakte bieslook en partjes citroen en serveer het met een glas vers geperste sinaasappelsap
Details
Tip:Serveer dit recept met een glas vers geperste sinaasappelsap.