Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4
Heerlijk kerst voorgerecht Serranoham Gevuld met Geitenkaas en Meloen! Traditioneel maar toch anders. Erg simpel voor te bereiden en erg lekker!
Ingrediënten
- 100gr zachte geitenkaas
- klein handje fijngehakte verse peterselie
- 250gr gesneden Serranoham
- een halve meloen
- verse basilicum voor garnering
Bereidingswijze
- Prak de geitenkaas fijn met een vork zodat deze zacht en smeuïg wordt
- Meng de verse peterselie door de geitenkaas
- Vul 6 plakjes Serranoham met de geitenkaas
- Snij de rolletjes door de helft en verdeel ze over 4 border
- Maak mooie ronde bolletjes meloen met een meloenlepel en verdeel deze over de borden
- Garneer het geheel met verse basilicum
Details
Tip: In dit recept gebruik ik Cantaloupe meloen, deze hebben een mooie gelige oranje kleur, maar je kan ook honing of galia meloen gebruiken.
Heerlijk en simpel gerecht! Ik heb de originele geitenkaas vervangen door geitenkaas met honing. Zag er ook erg kleurrijk uit met die meloen erbij. Een echte aanrader!!