Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 6
Met dit Tortilla Chips recept maak je zelf de lekkerste tortilla chips! Heerlijk dippen in een rode salsa dipsaus en guacamole. Jummie! Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 8 tortilla wraps
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 eetlepels citroensap
- 2 theelepel Djintan (gemalen komijn)
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel zeezout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Snijd de wraps in hapklare puntjes verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat
- Verwarm de olijfolie samen met de citroensap in een kleine steelpan en meng het goed door elkaar
- Besprenkel de tortilla chips met het olie-citroensap mengsel
- Mix de Djintan, cayennepeper, paprikapoeder en zout in een kom
- Strooi de kruidenmix over de tortilla chips en zet de bakplaat in de oven
- Bak het geheel ongeveer 7 minuten, hutsel de chips een beetje door elkaar en bak het nogmaals 7 minuten in de oven
- Serveer de chips warm of koud met salsa saus en/of guacamole
Details
Tip: Serveer de Tortilla Chips met een lekkere salsa saus en guacamole.
Benodigdheden
Oven