Bereidingstijd: 27 minuten
Verras je partner met deze heerlijke Valentijn’s Kersen Bonbons! Ze zijn gemakkelijk te maken en erg lekker! Veel kookplezier!
Dit recept is goed voor 24 stuks!
Ingrediënten
- 300gr ingevroren kersen
- 300gr walnoten
- 250gr dadels, zonder pit
- 125gr cacaopoeder
- 1 theelepel vanille extract
- 1 eetlepel water
- 50gr geraspte kokos
Bereidingswijze
- Ontdooi de kersen en laat ze indien nodig uitlekken in een vergiet
- Laat de walnoten 15 minuten wellen in een kom met lauw water
- Hak de walnoten fijn een keukenmachine
- Voeg de dadels toe en hak het geheel in de keukenmachine tot het mengsel aan elkaar begint te kleven
- Mix vervolgens de cacaopoeder, vanille extract en water door het geheel
- Rol een eetlepel deeg tot een balletje en maak met je vinger een gat in het midden
- Vul het gat met een kers en rol het weer tot een balletje
- Rol balletjes totdat het deeg en de kersen op zijn
- Rol de balletjes als laatste door de kokosrasp
Benodigdheden
Keukenmachine