Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Ingrediënten
- 4 witte pistoletjes, verwarmd
- 1 avocado, in blokjes
- 1 citroen, uitgeperst
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 1 kleine jalapenopeper, fijngehakt
- 4 augurken, in plakjes
- 4 eetlepels geknipt korianderblad
- 80 g bladsla
- 6 trostomaten, in dunne partjes
- 80 g bladsla
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels mosterd peper
- zout
Bereidingswijze
De avocado mixen met de helft van het citroensap, de augurk, de bosui, de jalapenopeper, en 2 el korianderblad. Schep de mix in het midden van 4 borden en verdeel de sla en de tomaat hier omheen. Klop de olie met de rest van het citroensap, de mosterd, 1 el korianderblad en peper en zout (naar smaak) door elkaar. Schenk de dressing over de tomaat en de sla. Garneren met de rest van het korianderblad en serveren met de warme pistolets.