Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Wrap Met Kip En Caesar Dressing is een gemakkelijk te bereiden gerecht dat je prima kan eten als lunch of in kleinere stukjes gesneden als tapas. Je kan ze ook goed bewaren in de koelkast, meenemen naar het strand of picnic. Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 600gr kipfilet
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 citroen
- 3 teentjes knoflook, uitgeperst
- zout en vers gemalen peper
- 125ml zure room
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
- 1 eetlepel Dijon mosterd
- 2 theelepel Worcestershire saus
- 1 ansjovis
- 250gr cherry tomaten
- 1/2 kropsla
- 40gr croutons
- 4 grote tortillas
Bereidingswijze
- Snij de kipfilet in kleine stukjes
- Rasp de citroen en pers deze vervolgend uit
- Voeg de olijfolie, citroenrasp, 3/4 van de citroensap en de knoflook toe aan de kipfilet
- Dek de gemarineerde kipfilet af en zet het minimaal 4 uur in de koelkast
- Haal de kipfilet uit de koelkast en bak het gaar in een koekenpan
- Breng de kip op smaak met een beetje zout en vers gemalen peper
- Mix ondertussen de zure room met de rest van de citroensap, parmezaanse kaas, mosterd en Worcestershire saus
- Prak de ansjovis fijn met een vork en voeg het toe aan de dressing
- Snij de cherry tomaatjes door de helft en snij de kropsla fijn
- Meng de kipfilet samen met de dressing, cherry tomaten, kropsla en croutons door elkaar
- Beleg de 4 tortillas met de vulling en rol ze strak op
- Snij de tortilla's door de helft, serveer ze meteen of bewaar het afgedekt in de koelkast voor later