Zuid Amerikaanse Ceviche

0
1093
zuid-amerikaanse-ceviche
zuid-amerikaanse-ceviche
Bereidingstijd: 25 minuten
Personen: 4

Zuid Amerikaanse Ceviche is een recept dat ik graag maak als klein voorgerecht! Een lekker fris gezond gerecht met een unieke smaak en gemakkelijk te bereiden. Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 500gr verse zeebaars filet
  • 1 theelepel zout
  • sap van 8 limoentjes
  • sap van 1 sinaasappel
  • 2 Spaanse pepertjes, zaden verwijderd en fijngesneden
  • klein handje verse koriander, fijngesneden
  • 1 verse mango, ontpit en in blokjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Laat de gesnipperde rode ui ongeveer 5 minuten wellen in koud water en laat het daarna goed uitlekken
  2. Snij de vis in kleine blokjes van ongeveer 1,5cm en wrijf het goed in met het zout
  3. Laat het zout 2 minuten intrekken
  4. Voeg het limoensap, sinaasappelsap en de Spaanse peper toe en laat het 15 minuten intrekken
  5. Voeg de ui, verse koriander en mango toe, verdeel het geheel over 4 kommetjes en serveer het meteen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here